2013. május 8., szerda

Új alkotás és regény tervek

Gyönyörű szép napsütéses Szerdát kívánok mindenkinek!

Hogy miért is van Joyonak ennyire jó kedve? Nos... ismét alkotok. Így is és úgy is. Ma befejeztem a másik fejpántot, amit az egyik nagyon jó barátnőm fog a mai napon megkapni búcsú ajándékként, ugyanis holnap utazik vissza fél évre Németországba dolgozni. Nagyon remélem, hogy tetszeni fog neki ;-)

Íme:


Mi a véleményetek róla? Ti szívesen felvennétek? Tudom Sophie, hogy te nem hordasz hajpántot, csak bizonyos esetekbe, de a mintáról mi a véleményed? ^^

A másik alkotási öröm a regényből származik. Talán végre túllendültem a holtponton. Ugyebár Magda visszaköltözött Székesfehérvárra és megkezdte utolsó előtti szemeszterét a főiskolán. Néhány fejezeten keresztül szeretném kicsit jobban megmutatni a barátnők, Lili és Rita magánéletét is, mert azt hiszem az is némi tanulsággal szolgálhat, ne csak egy szereplő lelkivilágát terítsük ki és szedjük elemeire. Ezek után némi szakmabeli fejlődés, valamint a virágos szakmai egyik legnehezebb és legmelósabb időszakával a Mindenszentekkel folytatom. :-) Valahol egy kicsit hanyagolni kell a romantikát, vagy nagyon elszalad az egyik irányba velem a paci. :-) Természetesen visszapottyan a sztoriba Izabella és a furcsa változásokon keresztül eső Marcell, és felbukkan egy régi ismerős is, aki még nem fejezte be pályafutását a regényben, s eléggé megkavarja az állóvizet, amiben Magda hónapok óta leledzik :-) Ráadásul két új szereplő is felbukkan, hisz a történet így lesz kerek egész.

Mi a véleményetek? Várjátok már a folytatást? Vajon ki az a régen nem látott személy?   

Legyen nagyon szép napotok!

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. A minta nagyon tetszik:)!
    A regényt meg természetesen nagyon várom...!

    Sophie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos... akkor hallélujja... mert megtaláltam a vázlataimat. Remélhetőleg ma délután a bolt rendbetétele után sikerül átlendülni a holtponton :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...