2013. április 10., szerda

Újabb alkotás

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy végre ideért a Tavasz!!! Hallélujja!!! :-D

Holnap egyedül leszek a virágboltban, ami azt jeleni, hogy vázamosás után lesz időm bőven arra, hogy folytassam a regényt. Tudom, hogy már várjátok :-)

Sok érdekesség nem történt. Edzek tovább, hiszen egyre vékonyabban kell öltözni ;-)

A másik, hogy hamarosan wellnessezni megyünk Keszthelyre. Már nagyon várom. Megérdemeljük. Alig pihentünk az elmúlt hónapokban. Párom és munkahelyet váltott, sikeresen, hála az égnek, úgyhogy nyugodt lélekkel indulunk neki a pihenésnek. :-) 

A harmadik, hogy befejeztem a tavaszi-nyári fejpántomat. Legalábbis az egyiket ;-)

Íme...
Így indult

A főbb vonalak kirajzolódnak

A csajos színek is formát öltenek

Alkotás közben ^^  Majd tatatatam!!!! Íme :-) 
Oké, talán a szomorúfűz arckifejezés nem kellett volna, de a pánt a lényeg ;-)
Vélemény?

Egyenlőre a horgolással még várok, mert rájöttem, hogy tanárra van szükségem :-) Próbáltam a netes videókat segítségül hívni, de a hetedik sikertelen első láncszem után ketté akartam törni a horgolótűt! Kár lett volna. Inkább lenyugtattam magam, s átgondolva inkább okos felnőtt módjára segítséget kérek :-) Nem adom fel, mert visszagondolva, tavaly nyáron, amikor nekikezdtem a hímzésnek, ahhoz sem volt túl sok türelmem. Aztán szépen, lassacskán az ujjaim megtanulták a technikát, és most már idegroham nélkül hímez. Sőt, megnyugtat :-)
Talán a horgolással is így leszek...

Továbbá, kíváncsi vagyok a véleményetekre ebben is... milyen a csokor? Elfogadnátok a nagy napra?Gyönyörű szép madárdalos estét kívánok!

Joyo ^^

2 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik az a hajpánt:)! Mondjuk én csak edzeni, meg zuhanyzáshoz veszek fel ilyet, mert tökfejem van :D!
  A csokor meg szép, de ha én egyszer megbolondulok (vagy lesz egy "marha" aki megkér:P), akkor nem ilyenben gondolkodom, hanem olyat szeretnék, ami "lelóg", hosszított zöldes...jaj de bonyolult vagyok:O)!
  Sophie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem mindenkinek stílusa a fejpánt :-) De örülök, hogy azért tetszik.

   Csokrot pedig mutatok... legalábbis ami szerintem tetszene ;-)

   Törlés

2019 júliusa: Életjelet adok

Sziasztok! Tudom, hogy az utóbbi időben elhanyagoltam az írást, szinte minden formában. Sajnos olyan gyökeres változások mentek végbe az é...