2013. december 28., szombat

Hát... itt vagyok....

Sziasztok!

Szeretnék elnézést kérni, hogy mostanság ennyire elhanyagoltam a blog írást. Sajnos elég sok mindent rám zúdult, amiből időbe és sok energiába telt kikecmeregni. De azt hiszem most már jobb a helyzet :-)

Le mentek az ünnepek, szép és pihentető volt a karácsony, mert Szenteste kivételével sehová sem mentünk. Csak pihentünk és pihentünk és pihentünk :-) Isteni volt. De annyira, hogy valami szex-őrült nőszemély szállt meg, ugyanis teljesen kifacsartam szegény Páromat. Ez már nagyon, de nagyon régen nem történt meg velem, hogy ennyire kívántam volna, vagy, hogy ilyen intenzíven éltem volna meg az együttlétet, vagy, hogy ennyire kielégíthetetlennek éreztem volna magam. Remélem nagyon sokáig nem távozik ez a "dolog" az életemből. Lehet, hogy a peteérés mellett a pihenés, a kiegyensúlyozottság és a két napon keresztüli egymásra hangolódás is sokat segített a dolgon? Nem tudom, de azt hiszem nem is akarok válaszokat keresni, csak élvezni a dolgot. Ez a legegyszerűbb.     

Január közepén végre elmegyünk pihenni. Zalakarosra. Nagyon ráfér mind a kettőnkre. Majd adok beszámolót, hogy ajánlom-e másnak is azt a hotelt. Eddig elég sokan dicsérték. Remélem nekünk is jó lesz ;-)

Januárban sokkal több időm lesz, és nyugodtabbá is válik az életem. Az Október elejétől kezdődő pörgés December 24-vel lecsengett. Januártól "uborkaszezon". Már annak is örülünk, ha valaki ránk nyitja az ajtót. Bár ebben a jó időben, amit jelenleg "Télnek" hívunk... nos, lehet, hogy kicsit nagyobb vásárló kedvük lesz az embereknek. Megpróbálok némi kézimunkát is értékesíteni. A pulcsis bögréknek elég nagy sikerül volt. Itt a boltban is megpróbálom, mint ajándéktárgyakat értékesíteni, de lehet, hogy névre szólóan is elkészítem, vagy becézésekkel, tea illetve kávé bolondoknak címezve.... majd kiderül minek lesz keletje.

Az Újévre elég sok tervem van. Készülni szeretnék a Valentin napra, Ballagásra és Anyák napjára is hímzett korongokkal, csíkokkal, hogy a ballagási csokorba bele lehessen szerkeszteni. Meg kell még terveznem. Az ember mindenből pénzt csinál, amiből csak tud. Ha ehhez van tehetségem, akkor ezzel próbálkozom, s mivel ebben az évben szerencsére elég sok pozitív visszajelzést kaptam, így van bátorságom nagyobb fába vágni a fejszémet! 

Remélem sok pozitív, örömmel teli eseményről számolhatok be nektek 2014-ben is!

Néhány képpel búcsúzom 2013 karácsonyáról....
Puszi:

Joyo ^^     
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...