2014. április 7., hétfő

Edzés és Vas-kúra

Sziasztok!

Négy nappal ezelőtt itt tartottam az edzéssel :-) Szerintem alakul.


Magasság: 180 cm

Súly: 68.5 kg

Mell: 93 cm

Derék: 71 cm

Csípő: 91 cm

Fenék: 101 cm

Combok: 60 cm (bal), 60.5 cm (jobb)

Derékból 1 centit, csípőből 3 centit faragtam le 1 hét alatt. Azt hiszem ezt annak köszönhetem, hogy nem telt el sok idő a legutóbbi aktív időszakom óta és az izomzat emlékszik, így elég hamar formába lehet hozni.

Célomnak valami ehhez hasonlót tűztem ki.... lesz még dolgom, de nem adom fel, kitartó vagyok.

Ráadásul három napja vas-kúrán vagyok, ugyanis kicsit vérszegénnyé váltam. Azóta "két pofára" eszem a májat különböző formában, és a mai naptól kezdve pezsgőtablettában is bejuttatom a szervezetembe. Két hetem van rá, hogy felturbózzam a vörösvérsejt számomat egyéni okok miatt. Nem olyan régen volt egy nagyobb vérveszteségem, érzem is, hogy fáradékony vagyok, de igyekszem a tőlem telhető legtöbbet megtenni, hogy normalizálódjak. Múlt Péntekhez képest két hét múlva megyek újra vizsgálatra. Szorítsatok értem ;-)

Addig is nekilátok szanálni a ruhásszekrényem tartalmát. Most kicsit kíméletlenebbül, mint két évvel ezelőtt. Erre is megvan az indokom, legkésőbb három hét múlva minden tisztázódni fog előttetek, ha csak már most nem sejti néhányotok, akikkel a neten ismerősök vagyunk :-) 

Este még húzok 60-at a csilin, csinálok 40 kitörést, 80 lábemelést zsák térdeléssel, 60 guggolást, 100 vádli erősítést, 100 hasprést a padon és 20 perc intenzív fit-box. Ez a napi edzés, de lehet, amint megvan az ideális allergia gyógyszer még kocogok is egy kicsit. Azt rebesgetik,  hogy annak van a leginkább testformáló hatása :-) Az a leglátványosabb :-) Majd kiderül, hogy mennyire bírja a térdem... de addig is szabadtéren marad a kerékpározás és a munkába sietés :-P

Puszi:

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...