2014. május 27., kedd

Egyre otthonosabb a lakás :-)

Sziasztok!

Most már három hete, hogy összebútoroztunk Párommal. Persze megvannak az előnyei és a hátrányai is, de főként az előnyeit élvezem. Rengeteg pozitív változás érkezett az életünkbe azóta. Nem kezdek el áradozni, sokan úgy is értitek, tudjátok, hogy miről van szó. A legszembetűnőbb változás a nemi életem újra fellendülése és a súlyom gyarapodása volt. Nos... az elsőre nem tudok konkrét magyarázatot, inkább csak élvezem. A második miatt viszont ma reggel világosodtam meg. Nem sokat, kb két-három kilót híztam, ez még bőven belefér. Mondjuk nem ártana valami méregtelenítő kúra, hiszen ez összetett folyamat. Mindjárt ki is fejtem.

Évek óta nyeltem magamba a mérget, a dühöt, a meg nem értettséget, ráadásul ritka volt a feszültségmentes helyzet, így én játszottam az aktív villámhárító szerepét. Besokalltam. Most, hogy elköltöztünk, a feszült helyzetek megszűntek, sokkal nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb és magabiztosabb, ez szemmel látható. Mások is megemlítették már. Viszont az a sok felgyülemlett méreganyag önmagától elég lassan tűnik el az ember szervezetéből, így jó volna valamiként rásegíteni :-) De valami normálisat kellene találnom, ami nem rontja a vérképemet. Ötlet valakinek? Hüm... nagyon örülnék egy kis segítségnek :-) Olvastam nem olyan régen egy kéthetes májtisztító kúráról, meg kellene próbálnom, hiszen az ember legnagyobb méregtelenítő szerve a máj :-) karban kell tartani. Ráadásul a cisztáimat is le kell ellenőriztetni. A talpmasszőröm azt javasolta, hogy ezt a kontrollt a költözés után minimum két hónappal végeztessem el. Közben meditáljak, beszélgessek ezekkel a kis feltelt tömlőkkel, hogy nyugodtan távozhatnak, meg tudom oldani a problémáimat, meg tudok bocsátani és el tudom engedni azokat a helyzeteket, emlékeket, személyeket, amik/akik miatt kialakultak. Nyugodtan  felszívódhatnak, és hagyhatnak egészségesen én boldogan élni. Nagyon szeretném elkerülni a műtéti beavatkozást. Hiszen egészséges vagyok :-) Csak így tovább.

Az elmúlt három hét kimerítő volt, ugyanakkor élvezetes is, hiszen egy teljesen új szerepkörbe kell beletanulnom. saját háztartásom van, amit rendben kell tartani, főzni kell, lehetőleg változatosan és beosztva a pénzt :-) Tanulom, tanulom, tanulom... Egész jól megy. Főként a hétvégén. Szerencsére jó nevelést kaptam, és jó példa volt előttem az apám személyében, aki megmutatta, hogy a főzés koránt sem olyan fárasztó és lassú folyamat, mint ahogyan a legtöbben elmondják. hiszen sikerült a legutóbb is olyan jól beosztanom az időmet, hogy a dobozok kipakolása közben főztem meg az ebédet :-) Remélem továbbra is jeleskedhetek, és mire végzek az összes dobozzal, Párommal a helyére rakjuk a két íróasztalt és ő felfúrja a boxzsákomat a mennyezetre, végre teljesen otthonossá válhat a lakás :-) Hogy őszinte legyek, már attól azzá vált, hogy a könyvek a helyükre kerültek :-)

A mai napon valami különlegeset fogok főzni. Puliszkát. Próbálom több napra, bár Párom étvágya mellett nehéz. Meg kell tanulnom úgy főzni, mintha négyen volnánk ;-)

Puszi!

Legyen szép napotok!

Joyo ^^    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...