2015. április 14., kedd

Izomláz

Éljen az izomláz! reggel felkeltem, s már az első nyújtózásoknál éreztem, hogy OTO chili nagyon sok mindent megmozgat az emberi testben. Főként edzetlenül....  Ráadásul ilyenkor derül ki, hogy az ember mennyi féle mozdulathoz használja a hasizmait.

 Ma reggel is húztam hatvanat. Szépen beosztva. Nem akartam rögtön túlzásba vinni, nehogy nagyobb kárt okozzak a testemben, mint hasznot. Eldöntöttem, hogy Hétfőtől-Szombatig csinálom. A vasárnap chili mentes nap lesz. És minden szombaton edzés után lefényképezem a kijelzőt, hogy dokumentáljam a heti teljesítményemet. Így legalább motivál valami. Az, hogy mennyit bírok és mennyivel tudom hetente emelni a napi adagot. 

Talán most már aktívabban tudok bokszolni is, ha már nem, hát Vasárnaponként. Amikor Párom a szokásos bolhapiacos köreit futja.

Szombaton pedig Nono barátnőmmel kipróbálom a fallabdát. Még soha ezelőtt nem csináltam, csak filmen látta hogyan csinálják.... azt hiszem kellő képen le fog izzasztani...

Holnap jelentkezem.... remélem :-) 

Puszi:

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...