2015. április 13., hétfő

Összefoglaló és műtét

Sziasztok!

Újra itt vagyok néhány hírrel! Elég vegyes, de azért semmi ijesztő vagy baljóslatú dologra ne számítsatok. 

1;  Még ebben a hónapban készen lesznek a gyűrűink. Már nagyon kíváncsi leszek rá. Habár amikor ki kell majd őket fizetni, olyan lesz mintha a fogamat húznák! Nem baj, legalábbis igyekszem erről meggyőzni magamat. Ez egy életre szól! 

2;  Hamarosan megérkezik párom bocskai öltönye. Emiatt is lázban égek. 

3;  A menyasszonyi ruhám fűzője készen van. Varrónőm kicsit kiengedte és kicserélte a régi cipzárt egy erősebbre. Igencsak kellemetlen volna, ha vacsora vagy tánc közben szétpattanna és elrepülne rólam. 

4;  Most már nála vannak az anyagok is, így a héten neki tud kezdeni a koszorúslány ruháknak is ;-) nagyon kíváncsi vagyok. Hát még a koszorúslányaim!

5;  Bele lendültem az edzésben. Sok az energiám most, hogy túl vagyok a vizsgáimon, így meg kell lovagolnom a hullámot. Ma délelőtt újra kezdtem az OTO chilit. 100-at húztam. Ha rá bírom magam venni minden reggel, akkor a hasammal nem lesz gond. Most, hogy nincsen más kötelező programom esténként a pénteki plazmán kívül, nekiláthatok a boksznak is. Végül is... úgy tűnik megérkezett a jó idő, így egyre inkább riogat a bikini szezon. Ráadásul már csak négy hónap van hátra az esküvőig is. 

6;  És ami igazából jelenleg a legfontosabb... múlt héten jártam egy nőgyógyásznál, akit sok ismerősöm ajánlott az alapossága és a kedvessége miatt. Elmondtam neki a panaszaimat, megvizsgált, s kiderült, hogy enyhén szólva is félretájékoztattak az itthoni kórházban, az itthoni orvosok. Ez van, nem kötekedem, nem súlyos a helyzet. Mind a két petefészkemben csoki ciszta van. 3-3 centiméteres mindegyikben. Meg is kell műteni. Ha lemegy ballagás-anyák napja utazom Mosonmagyaróvárra. Jobb túl lenni rajta. Elég sok gondok okoznak már nekem. Kismedencei fájdalom, kellemetlenségek szex közben. Tulajdonképpen már a libidóm sem a megszokott éppen ezek miatt. Sűrű vizelési inger.... de a legkellemetlenebb akkor is az állandó tompa fájdalom. Rutin műtét, és tudom, hogy utána megkönnyebbülök. Megnyugtatta, hogy ennek az orvosnak a kezei között biztonságban leszek. Ráadásul azt mondta a doki, ha már úgy is bent lesz, akkor leellenőrzi a petevezetékeim átjárhatóságát. Úgy is babát tervezünk, ezt a lehetséges akadályt zárjuk ki.
  Végül is igaza van. Egy füst alatt mindent. :-)

Valaki esetleg hozzá tudna szólni ehhez a dologhoz? Szívesen venném a tanácsokat. Vagy ha valaki túl van már hasonló műtéten. Vagy ismeri esetleg a Karolina kórházat Mosonmagyaróváron. Köszönöm szépen előre is.
 
Az esküvőm napjára már teljesen egészséges szeretnék lenni. és teszek is érte....

Puszi

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...