2016. február 10., szerda

Alkotási láz

Sziasztok!

Akadozva ugyan, de azért igyekszem jelentkezni. Nem mondanám, hogy túlzottan változatos mostanában az életem. Az azonban biztos, hogy a kreativitás múzsája csókot lehelt a homlokomra, mert alkotok. Horgolok, tervezek, képeket gyűjtögetek, hogy miket volna érdemes kipróbálnom. Szerencsére ömlik az ihlet, és türelmem is van hozzájuk. És természetesen, ahogyan lenni szokott, és ezért nem is panasznak szánom a dolgot, de amint feltelítődöm alkotási vággyal és energiával, megérkeznek a maszek munkák is. Nagybátyám felesége tegnap felhívott, és szólt, ismét van varrni való, bár eléggé sürgős. Semmi gond, időm, mint a tenger. Lezavarjuk hétvégén a Valentin napot és varrok tovább :) Tudjátok, gyűjtök a nyaralásra :) Végre 10 zavartalan nap a Balatonon drága férjemmel. Kettesben, szabadon, és remélhetőleg jó időben :)

Közben fejben szövögetem tovább a regényt. Sőt, egy újabb is bontakozik ki a fejemben :) Igen, ilyenkor mindig ez van. Ha elönt az alkotási láz, minden egyszerre érkezik. 

Ráadásul felkeltette az érdeklődésemet egy újabb kreatív dolog. Mégpedig a sújtás ékszer. Gyönyör, elegáns dolgokat lehet készíteni ezzel a technikával. És kacérkodom a gondolattal, hogy kipróbálom. Bár nagyon örülnék, ha indulna egy kezdő tanfolyam, és nem autodidakta módon tanulnám meg, mint a horgolást. Bár lehet, hogy így a kalandosabb. Sokat tanulok a saját hibáimból. De legalább az alapokat mutatná meg valaki. Sajnos magyar nyelvű videót nem találtam. Leírások vannak, de azok nem ugyan olyan, mintha valaki elmagyarázná és közben látnám is, hogy mit csinál a kezével. Úgy, mint a horgoló videókon.

Kérlek szorítsatok, hogy kellő segítséget kapjak ehhez a dologhoz is ;)

Csak néhány ötlet a horgoláshoz:
Van amit már megvalósítottam. Akik ismerőseim a közösségi oldalon, láthatták is őket :) De később ide is feltöltöm :) Büszke vagyok rájuk. Nagyon jó érzés alkotni ;)

És íme egy kép, egy sújtás technikával készült szitakötőről:


Ez éppen, hogy nem az egyszerűbb darab, de remélem egyszer leszek olyan ügyes, hogy sikerülni fog.

Most puszi:

Joyo ^^


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...