2013. április 2., kedd

Na most akkor Tél vagy Tavasz?

Szerintem nagyon sok ember nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy a tököm tele van már a hóval!

ELÉG VOLT!!!! TAVASZT AKARUNK!!!!


Nem hiszem el, hogy olyan nagy kérés volna, hogy plusz 10-17 fok legyen napsütéssel és ébredő természettel. Most is havazik. Bizony! Nagy pelyhekben hullik a hó Sopronban, mi pedig Április másodikán reggel tüzelőanyag után kutattunk az apámmal. nagy nehezen, a negyedik helyen találtunk és fel is vásároltuk a maradék 10 doboz fabrikettet. Szépen ropog a tűz a kandallóban... legalább az melengeti a lelkem, ha már legszívesebben a Jingle bells-t dúdolgatnám! Brrr.... tudjátok jól, hogy micsoda egy Karácsony-rajongó vagyok, de azért Április elején ez mégiscsak vicces dolog!

Ez az időjárás jócskán bekevert a szervezetembe is. No... és persze a  nátha is. Egy egész hete késik a havim. Nem, nem ijedtem meg. Valahogy érzem, hogy nem azért, mert babát várnék. Szimplán a hormonjaim kaptak sokkot a tavasz-hiány miatt. Az én testem miként boruljon tavaszba, ha még a természet sem képes rá? Ez itt a nagy kérdés. 
Pedig az elmúlt hónapokban olyan szépen rendeződött a ciklusom. Ez azonban most egy csöppet megvisel. Minél tovább késik, annál jobban megszenvedem rendszerint a dolgot... nem tudom más is így van-e ezzel.

  Ami a regényt illeti, nem feledkeztem meg róla, csak addig nem publikálok, amíg legalább három fejezetet be nem fejeztem. Azt megígérhetem, hogy kaptok izgalmat és fordulatot rendesen ;-)

Este nekiülök a folytatásnak...

Puszi!

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. Pedig milyen édi lenne, ha jönne a baba :$ Hímezhetnél neki ilyen magyarmintás kis előkét meg babaruhát.... Írhatnál az egész babavárós időszakról....
    (Bocsi kicsit elragadott az érzés.... Már az eljegyzéses dolognál is majd' potyogtak a könnyeim, egy picit irigykedve, hogy neked már lehet :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lilly! Igen, nagyon szeretnénk babàt, de még nem :-) majd jövőre. De igen, amint kiderül, hogy màr növekszik, a talpig nő blog talpig anya blog lesz :-) és örömmel fogok írni a babavàrásròl.
      Ne izgulj...neked is eljön ez az időszak az életedbe. Nekem is 4 évbe telt. 22 voltam mikor összejöttünk. De ez függ a férfi érettségétől is :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...