2013. október 3., csütörtök

Nyugaton a helyzet változatlan :-)

Ismét rám tört a gondolat, hogy el kellene kezdenem a mozgást. Egyszerűen nem lehetek annyira lusta disznó, hogy ha minden körülmény adva van hozzá, ne műveljem! Ott a zsák, ott a haspad, ott a jókora szabad terület a szobában! És különben is... egyre hidegebb és hidegebb lesz, rendbe kell hoznom a vérkeringésem, hogy ne legyek olyan fázós. Közeleg a Mindenszentek, oda is kell az állóképesség! 

Ma este, az angol órám után elkezdem visszaszoktatni a testem a rendszeres mozgáshoz. Eddig is kívánta, de sajnos nincs annyi óra egy napban, hogy mindent, amit szeretnék, elvégezzem.  :-)

Lassacskán befejezem a szakácskabátot, amit megrendeltek tőlem. Talán már a hétvégén. Nagyon jó volna :-)

A horgolással is egész szépen fejlődök...

Edzeni pedig azért is szeretnék, mert a nagy munka után elmegyünk pihenni, és mint minden nő, bizony én is szeretnék jól mutatni a fürdőruhámban :-)

Volna egy újabb "közevélemény-kutatásos" kérdésem.

Ti miként vélekedtek arról, hogyha egy nő egy ideig elhanyagolja magát a párja mellet a hosszú évekig tartó kapcsolat alatt, majd egyszer csak hirtelen változásokat eszközöl az életében, teszem azt új munkahely, új haj és újra törődik magával. Jelenleg van egy ilyen személy a környezetemben. Furcsa, mert eddig ímmel-ámmal adott magára. Most pedig egyre szebb és szebb. :-) Ezzel semmi gond, nagyon jól áll neki. Csak csodálkozom. Amellett, hogy kimondottan boldognak viszont nem látom. Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Nekem ez azért furcsa, mert hála Párom gondoskodásának és a növekvő önbizalmamnak, viszonylag egyenletes szinten fejlődök és nőiesedek. Nálam nincsenek ilyen hullámok, hogy hol elhagyom magam és meghízom, hol pedig drasztikusan megváltozom... legalábbis a jelenlegi párkapcsolatomban sosem volt. Azt hiszem, ha egy nő jól érzi magát a kapcsolatában, értékelve van és megfelelő visszaigazolásokat kap, hogy úgy szeretik ahogy van, akkor folyamatosan szinten tartja, amennyire tőle telik a nőies megjelenést, vagy legalábbis a kisugárzást. Tisztában vagyok vele, hogy akinek gyerekei vannak, annak kevesebb ideje van magára. De ha boldog, akkor a nőies kisugárzáson, még a lebüfizett póló sem sokat tompít! (Oké, értséget sarkított viccnek!)
 



Ami engem illet gyökeres változások nincsenek az életemben, inkább úgy mondanám, hogy minden szépen halad a megfelelő irányba. :-) Párom November közepétől kezd az új munkahelyén, a Mindenszentek megfelelő léptékkel halad, egészségesek vagyunk :-) Házakat nézegetünk, hogy tudjunk mivel tervezni... azt hiszem panaszra semmi okom, és nem is akarok panaszkodni. November elején a jól megérdemelt négynapos pihenés... aztán felkészülünk az Adventre ;-)

Remélem addig még sok-sok pozitív eseményt írhatok.

Legyen nagyon szép napotok!

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. Jajj ezzel a sporttal én is így vagyok! De most beütemeztem napi tíz perc mozgást, és nagyon hatékony! Úgy vagyok vele, hogy ha ezt nem tudom betartani, akkor húzzam le magam a vécén :)
    Az ilyen hirtelen változás amúgy - szerintem - érdekes, és szerintem biza egy új férfi van a láthatáron. Mert valaki vagy ilyen személyiség, vagy olyan, ha sokáig elhanyagolja magát, akkor a hirtelen változtatás gyanús... persze vannak kivételek, lehet, hogy eszébe jutott, hogy gáz--- gáz nőnek lenni :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is csak kisebb tevékenységekkel kellene kezdenem, csak a vissza szoktatás miatt :-) Egy kis tánc, egy kis bemelegítés... aztán 200 hasprés a padon... igen, ennyi egyenlőre jó volna :-)

    Én is gondoltam erre az "új pasi a láthatáron" dologra. Az a gond, hogy havonta, ha egyszer összefutok vele és nem rontok ajtóstul a házba, hogy ráérdeklődjek :-) Azt hiszen tapintatos leszek és kivárom a dolgok alakulását :-)

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...