2014. október 9., csütörtök

Új alkotásom és esküvői készülődés :)

Sziasztok!

Tudom, megint hallgattam egy ideig, de hát ha közeleg a Mindenszentek és eléggé el vagyok havazva.

Tegnap előtt elkezdtem horgolni egy sapkát. Találtam végre egy használható leírást, így szabályos kört készíthettem hozzá. A többi már rajtam állt. Tegnap reggel kávézás közben be is fejeztem.  Büszke vagyok rá, mert szerintem jól sikerült. Hirtelen jött ötletként még feldobtam egy kis pom-pommal. Így lett teljes az összkép. :-)


 Jó lüktető, élénk színe lett, ami mostanában a kedvencemmé lépet elő. A fonalban a lila és a pink váltakozik :)

Már kaptam is négy megrendelést rá. Mindenszentek után nekilátok :)

Ami pedig a Nagy Napot illetni.... nos, nagyon szépen haladunk :) Vasárnap bejelentkeztünk a paphoz, Januárban újra fel kell keresnünk, indul a jegyesoktatás. Kértünk már több helyről árajánlatot, lefoglaltuk az éttermet, a zenészt, megvan a vendéglista, tulajdonképpen már a menyasszonyi és a menyecskeruhám is. November közepén elhozom. Tudom, hogy korai, de a szalon tulajdonosa felszámolja a készletet, és nem akarom Márciusig otthagyni. Majd megkérek valakit a családból, hogy tárolja Augusztusig, hogy Párom még véletlenül se láthassa meg. ;-)

Ő Januárban megy öltönyt nézni. A cégnél abban a hónapban leállás lesz, lesz egy kis ideje, hogy bejárja a szalonokat. Mivel bocskait szeretne, kicsit korlátozva vagyunk. De mindenképpen valami karcsúsítottat szeretne, ami kényelmes.

Novemberben bemegyünk a hivatalba is, hogy időpontot foglaljunk, onnantól pedig, ha már megvan az óra, megálmodhatjuk a meghívó szövegét. Azt terveztük, hogy a családtagoknak és koszorúslányoknak karácsonyra adjuk oda a meghívókat az ajándék mellé. Keresztanyáméknak Januárban, mert ő messzebb lakik, és semmiképpen sem akarjuk a postára bízni. Mindenki más pedig ráér Március végén :)

Igazából a nagy részét elintéztük. Már csak a fotóssal kell beszélnünk és a videóssal, amint megvan a hivatali időpont :) Minden más apróság ráér jövőre :)

Nos... erről a folyamatról szeretnék majd kicsit többet írni a későbbiekben :)

Legyen nagyon szép napotok!

Joyo ^^    
,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...