2015. március 19., csütörtök

Éjszakai látogató

Ismét megtörtént! Nem tudom miért, azt sem, hogy minek köszönhetően, hiszen a "valóságban" semmi érdemleges nem történt.... de ismét meglátogatott az álombéli szerető.
  Sodortak az események, jóleső borzongás táncolt az idegszálaimon. Igen, be kell ismernem, vártam, hogy történjen köztünk valami miután berobbant az álmomba. Már ha egyáltalán álom volt. 

 Azért fogalmazok így, mert túlzottan is élethű volt minden. Nem egy régről hozott idealizált képet vetítettek elém. Hozzá kell tennem, teljes őszinteséggel, hogy álombéli szeretőmet több mint fél éve még csak nem is láttam. Nem beszéltünk egy szót sem egymással, képet is csak kétszer láttam róla. Nem kutattam, nem kerestem... nem is járt a fejemben. 
 De egyszer csak megjelent álmomban. Idősebb volt, mint emlékeztem, nyilván korának, vagy a jelennek megfelelően. Nem azonnal jutottunk el az ágyig, hanem fokozatosan, ahogyan az a valóságban is történni szokott két emberrel. Kerek történet volt, mintha valóban ezen a síkon zajlana. Még azzal is tisztában voltam, hogy mennyivel másabb vele lefeküdni, mint a Párommal. Más érzés. Még az is átfutott az agyamon, hogy Párommal jobb. De akkor is megtörtént. Utána beszélgettünk, régi dolgokról. Tulajdonképpen őszinte volt. Olyan dolgokat is megkérdeztem tőle, amiket talán "ébren" nem volna merszem. A "miérteket". Azt mondta akkoriban nagyon összegyűlt neki velem kapcsolatban sok minden. Nem tértünk ki arra, hogy ez a sok minden miből áll. Sejtettem. De mindegy is. Mind a ketten boldogok vagyunk a jelen életünkben. Kár érte sírni, vagy kutakodni, hogy mégis mi miért történt. Talán álmomban azért nem kaptam pontos választ a feltett kérdésre, mert nagyon sokat változtam az utóbbi években, úgy érzem, hogy előnyömre. És talán kijavítottam az akkori hibáimat a jelen kapcsolatomban. Így ezzel kapcsolatban más tanulni valóm már nincsen. Az elmúlt nyolc évben nagyon sok mindent felismertem és tudatosan dolgoztam azon, hogy magamhoz képest jobb legyek. És ehhez kaptam egy olyan párt, aki segít ebben. Szerencsés vagyok. Talán ő is így járt. 

  Nehezen ébredtem fel, azóta is kevés energiával működöm. Nem tudom mi történhetett. Valóságos volt? Kielégítettnek éreztem magam. Nem büszkének, nem vidámnak és nyugodtnak, csak kielégültnek. Furcsa. Lehet, hogy így szereztek tőlem energiát? Lehet, hogy kivételesen most ő gondolt rám többet, hogy megéreztem és álmomban meglátogatott?

Ezen talán kár is gondolkodni. Így esett, olykor megtörténik velem. Van amikor sokszor egymást követő éjszakákon, van amikor csak hónapok múltán. És furcsa módon mindig akkor kellemes az álom, ha Ő érkezik, nem pedig én toppanok be, ha értitek mire gondolok. 

Talán találok valakit, akivel meg tudom beszélni, hogy miért történnek ezek velem....

Puszi

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...