2015. március 18., szerda

Esküvői készülődés és fogyás

Sziasztok!

Tudom, hogy ismét elég sokáig hallgattam, de megvolt rá az okom, és elnézést kérek, ha esetleg valakinek mégis hiányoztam volna. 

Nagyon sok minden zajlik körülöttem, amitől vagy időm, vagy energiám nincsen a blogoláshoz. Készülődök a közelgő angol középfok vizsgára, főként emiatt idegeskedem. Április 10-11. Izgulok, ami gondolom nagyon is érthető. Közben zajlik körülöttem és velem az élet. Voltunk fent az étteremben, lefizettük a foglalót, találkoztunk a vőféllyel, ő is körbenézett az étteremben, letisztáztunk néhány dolgot. Ismét el kellett ismernem, hogy jó helyszínt választottunk. Vadregényes környezet a terasznál (elég sok a dohányos!), kellemes, rusztikus hangulat belül. Elég hely áll rendelkezésünkre, hogy táncoljunk és mulassunk :-) Leegyeztettük a menüt is, még júniusban visszamegyünk az italok miatt is. 
 Lassacskán kiosztjuk az összes meghívót is. Májusban lesz az első frizura próbám, már tárgyaltunk róla a fodrászommal. Édesanyám a jövő héten körbenéz Pesten fejdísz ügyben. Komolyan veszi a megbízatását ;-) 

Apuval már beszéltünk az asztaldíszekről és az autódíszről. Sőt, az Ő tanácsára kicsit átvariáltam a szülőköszöntőket. Édesanyám Frézia csokrot kap a hivatalban, anyósom pedig sárga Rózsa csokrot. Nem szükséges egyformát. Mindenki a kedvencét :-)

Talán lassan nekiállunk a koszorúslány ruháknak is. Holnap megpróbálok eljutni az Aranytűbe, hogy árajánlatot kérjek az anyagokra. Ezen kívül megrendelem Párom öltözetét is. Egy hónap mire elkészül és lehet, hogy még alakítani is kell rajra. Jobb előbb, mint, hogy kapkodjunk!

 És ami még gyönyörű....! Múlt Szombaton megrendeltük a gyűrűinket. Korábban e-mailben már tárgyaltam az ötvösmesterrel és küldtem képet is az elképzelésünkről. Azt mondta pontosan ugyan olyanra meg tudja csinálni még a textúráját is, csak a mi keresztneveinkkel :-) Ergó olyan lesz, mintha akkor ásták volna ki őket a földből. Április közepére meglesznek. Így valamilyen szinten várom is azt az időpontot meg nem is.

Egyszóval alakul! :-)

****

  Hogy egy kicsit másról is írjak, mint az esküvő... és némileg pozitív is legyen... végre felkerült a bokszzsák a mennyezetre, így kezdhetem a köredzésemet. Nem tudom minek köszönhető, de már van némi súlyvesztésem. Mostanában reggelente 69.5 és 68.7 közötti eredményeket kapok. Májusra 66-67 kg a célom, amit szeretnék megtartani az esküvőre is. Miután beköszönt a kerékpár szezon, szerintem minden segítséget megkapok hozzá ;-)

  Ma este munka után végre bokszolhatok is, ami már nagyon hiányzott. Talán párom kicsit késve ér haza, és lesz időm a fél-háromnegyed órás edzésre. 

  Ezen kívül végre elraktam a csizmámat, és előkerestem a gurulós cipőmet, azaz a Joyámat, ami az MBT anticipő gyermeke :-) Nos... már elszoktam tőle, így estére többször begörcsölt a talpam és a vádlim, mert ez a cipő nem hagy más választást, mint a helyes tartást és járás, különben elesel... Reggelre már izomlázat köszöntöttem a farizmaimban, a hátulsó combizmaimban és a vádliimban is... Egyenlő volt egy kiadós edzéssel. A mai napon pedig rádolgozom... :-)

Tudtam, hogy be fog indulni a dolog....

Puszi

Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...