2017. február 17., péntek

Újabb horgolások

Sziasztok!

Ismét itt vagyok. Kicsit jobb passzban, mint korábban. Ebben a furcsa váltakozó időjárásban az embert kerülgetik a különböző betegségek, csakhogy lutri, mert vagy ledönti a lábáról vagy nem. De a közérzetében folyamatosan érzi, hogy valami nem gömbölyű. Nálam is ez van. Tegnap úgy éreztem, hogy mától biztosan belázasodva fekszem majd otthon. De nem jött be. Teljesen jól vagyok. Kicsit rázogat a hideg, de ezt valamilyen szinten inkább az időjárás kontójára írom. 

Most azonban vissza kicsit a horgoláshoz...

 Nono barátnőm születésnapjára készítek egy kis tarisznyát. Nyolc nagyobb nagyinégyzetből, bélést varrtam bele és díszítésként horgolok rá egy stilizált baglyot. 





Már várom, hogy milyen lesz a végeredmény. Holnap délután kapja meg ;)
A másik, amit közvetlenül a táska befejezése után szeretnék elkezdeni, az egy tavaszi/nyári felső....


Valami ehhez hasonlót szeretnék készíteni, habár a magam ízlésére átformálva ;)

Az edzésekkel is jól haladok. Kezd a testem tónusosabbá válni a gyakorlatok hatására. Alakulnak a combjaim és a hasam is. Muszáj magammal kezdeni valamit. Ha ilyen dolgokat horgolok és hordani is szeretném őket, ahhoz olyan alkatra van szükség ;)

Ma végre elmerészkedtem a kozmetikushoz is. Bejelentkeztem egy új helyre, mert a kozmetikusom szülési szabadságra ment. De teljesen jó benyomások értek az új helyen is. Már-már élmény volt ;) Végre ápoltnak érzem magam és nőiesnek. Két és fél hónap szőrtelenítés után.... nos.... ezt így nem szabad csinálni :D

Puszi:
Joyo ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...