2013. június 17., hétfő

Egy nagyon, de nagyon jó VW találkozó :-)

Sziasztok!

Szombaton lezajlott a találkozó. A kezdeti izgatottságommal ellentétben nagyon jól éreztem magam. Meg is volt rá az okom. A Bogarat nagyon sokan megnézték nagy örömünkre. A csapatunkból három fiú még furikázott is vele, így cserébe vezethettem egy kis motort és egy VW Passat-ot, amilyet Párommal idővel majd venni szeretnénk. Úgy ment, mint az álom :-)

Két új lányt is megismertem a találkozó alatt, akik a tizenhárom fős csapathoz tartoztak. Az időjárás nagyon jó volt, bár a lányok közül csak én futkostam sortban és bikini felsőben. Le is égett a vállam.

Ami a korábbi félelmeimet illették... alaptalanok voltak. Nagyon, de nagyon jól éreztem magam. Alig tűnt fel bármi más. Ettünk,  ittunk, jókat beszélgettünk, barátkoztunk. Megbeszéltük Párommal, hogy ez az egész szerinte majdnem olyan volt mint a régi VW találkozók, Kicsit jobban összekovácsolta a csapatot, legalábbis azokat, akik kint is sátoroztak :-) Tíz óra után a csapat egyik fele haza ment, mert nem kedvelik a sátorozást. Mi, akik heten ott maradtunk, pokrócokon körbeültük a tábortüzet, s vagy hajnali négyig beszélgettünk. Időközben láttunk egy rendőri akciót is. Egy tömegverekedés miatt legalább húsz tagbaszakadt rendőrt kirendeltek a kempingbe :-D Olyan volt az egész, mintha egy óriás kivetítős, 3D-s televíziót bámultunk volna félkómásan. 

Napközben megtekintettük a programokat. Többek között az erős emberek versenyét (acélfelnit tartottak ki maguk elé két kézzel, míg a két hostess lány folyamatosan zavarni próbálták. Ezen kívül végignéztük a gumiégetést és egy ideig ott voltam a szexy autómosáson is, de Vivivel egy idő után leléptünk róla. Páromat ott hagytam a barátaival, had nézelődjön, minden rossz érzés nélkül. Miért akadjak ki? Van két szeme, használja csak, úgy is tudja, hogy különb műsort adnék neki teljesen ingyen :-D  Utána közölte is, hogy poénnak jó volt, mert az autó tulajdonosát is lemosták a lányok, de ők maguk nem voltak túl vonzóak még az Ő elmondása szerint sem. Bár azon kacagnom kellet, mikor a tömegben a legtöbb férfi őket fotózta és kamerázta. Egyszóval a tömeg egy része átalakult japán turista csoporttá!
 Mi, lányok visszatértünk a helyünkre és elnyúltunk az árnyékban.  Egyszóval nagyon jól éreztem magam. 
Egy másik fajta szórakozás egy kis fűnyíró traktor volt, ami Párom egy barátja, és annak csapata szerelt össze, illetve alakított át. Nagy sikert aratott a kemping területén. A csapat szinte össze fiú tagja kipróbálta, még a párom is. A lányok közül is sokan, én azonban nem mertem. Többek között azért sem, mert rögtön az elején az egyik lány majdnem bukott vele, mert fenn akadt egy kiálló terep tárgyban, így nem sok bátorságom volt hozzá. Társnőim magukhoz képest brillíroztak, bár nem száguldoztak úgy, mint a fiúk :-D Én maradtam a kismotornál és a Bogárnál :-D

Néhány kép csak az érzés kedvéért :-)


Egy kis fanatizmus belefér :-)

Mi, és Alfi a Bogár hátú :-)

Az egyik legkedveltebb program :-)

Párom kipróbálta a kis traktort :-) Nagyon élvezte...

Én, mint büszke tulaj :-D

Remélem a legközelebbi közös buli is ennyire jó lesz.

Most szombaton tartom a szülinapi grill partymat. Azt is nagyon várom. Hamarosan kezdjük a költözést, és közeleg a VOLT fesztivál is. Július végétől nyaralni megyünk egy hétre a Balatonra, közeleg Párom szülinapja és Sógor jelölték esküvője is... egy szóval... van még bővel kaland a nyárban.

Még jelentkezem.

Legyen nagyon szép napotok.

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. De jó volt ezt elolvasni :)
    Közi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Cirnyó! Örülök, hogy tetszett. Nagyon, de nagyon jól éreztem magam :-) A többi megfigyelésemet már megtartom magamnak. Pedig volt néhány ;-) De most rend van a lelkemben ezzel kapcsolatban is. Ugyanis három nap alatt rá kellett jönnöm, hogy semmi sem úgy van általában, mint ahogyan a neten látszik... :-)

      Egyben vagyok, jól vagyok... mi kell még?

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...