2014. augusztus 8., péntek

Lendületben

Nem hittem volna, hogy ekkora ötömet tud okozni, hogy végre megmosom a hajamat. Pedig igen. És átverekedve magamat a mosatlan edények hegyein és völgyein, nagyjából már a konyhában is rend van. Ma este ha hazaértem a fajanszot fogom kitakarítani, és áthúzom az ágyneműt. Mondom én, hogy előbb vagy utóbb rendet teremtek. Remélhetőleg előbb.

Ma reggel végre újra összebarátkozom az anyám raktárában lévő OTO Chili-vel :-D Legutóbb kicsit összekaptunk, de nem vagyok haragtartó, így ismét rápattanok. Kezelésbe kell vennem a hasamat újra. Nem azt mondom, hogy az esküvőig kocka hasam lesz, de talán a vacsorát és az italt hasfalon belül, sziluettnek megfelelően bent tartja az izomzat, és nem fogok úgy kinézni, mint aki lenyelt egy focilabdát. Gondolom ismeritek az érzést. A többi pedig majd jön magától.  ;-)

Mostanában fényképezgetek a virágboltban. Úgy érzem sűrűn frissítenem kell a képgalériát, hogy milyen a kirakat, milyen virágok érkeztek, vagy éppen mely új kiegészítőkkel dobható fel kicsit az otthon vagy a munkahely :-) Csak néhány példát mutatok :-)

Kakastaréj és Korallvirág, két ellentét :-) A szobába nemesített Kakastaréj roppant vízigényes, szinte naponta igényli az öntözést. A Korallvirág ennek éppen ellentéte, hiszen a húsos levelek és pozsgás szár miatt elegendő másfél hetente alulról megöntözni. 


Édesanyám legutóbbi csodálatos alkotása :-)


Tündérkert :-)


Két hete egy gondolattal keltem. Úgy éreztem, hogy le kell vinnem magammal Doreen Virtu unikornisos pozitív életvezetési kártyáját. Kitettem egy bélelt kosárba a pulthoz. Aki szeretne húzhat magának aznapra egy kártyát. Lehet, hogy éppen megszólítja, nálam sűrűn bevált. Utána mindig újra keverem. Páran már megszerették volna venni :-) De nem eladó. Szerencsére jó volt a megérzés, mert már többen jelezték, hogy nagyon jó ötlet volt :-) Köszönöm a sugallatot.


Gyönyörű szép Fokföldi Ibolya :)


Magáért beszél


Szobai szökőkút az állandó energiaáramlásért :)


A jelenlegi kirakatunk :) A kagylók a görögországi nyaralásból származnak :)




Kurkuma :)

 
Cserepes Calla :)

Remélem tetszettek a képek. A virágboltunk oldalát ITT találjátok ha több mindenre vagytok kíváncsiak. Várlak benneteket. 

Legyen nagyon szép napotok :-)

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. Bizony, hogy tetszettek a képek :) - is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek nagyon örülök :) Igyekszem még színesíteni a dolgokat. Hamarosan beindul a szezon, és kicsit több időm lesz :)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...