2015. február 3., kedd

Tündéri változtatások

Sziasztok!

Ismét belevetem magam az írásba. Egyenlőre végeztem a mellék munkával, akkor varrok újra, ha ismét hívnak. 

  Aranyos dolog történt tegnap. Egy hölgy észrevette a polcon a kis rózsaszín horgolt babacipőimet. Teljesen oda volt  értük, és megkérdezte, esetleg nagyobban el tudom-e készíteni. Mondtam neki, hogy természetesen, így a jövő hétre megrendelte az unokája keresztelőjére. Megtisztelő :)

  Talán valamikor újabb kollekciót készítek, de elég sok minden van jelen pillanatban a fejemben, amit szeretnék elkészíteni, véghezvinni, de egyenlőre nagyon korlátozott a szabadidőm. 

  Ami kicsit hosszútávú, de de szeretném megvalósítani, az az az ötlet, ami Vasárnap, mosogatás közben rohant meg. Igen, mosogatás közben... szóval egy ötlet, amivel úgy érzem, hogy a nagy boltot teljesen a magam kreatív, teremtő energiáival tudnám átitatni. Egy tündérkertet szeretném varázsolni belőle. Mindenféle kütyüvel, csecsebecsével, tündér szobrokkal, pillangókkal.... így nehéz leírni. Először rajzként papírra vetem, lassacskán megvalósítom és majd képeken megmutatom ;)
  Én magam is új "munkaruhákat" szeretnék emiatt varratni. Kicsit amolyan virágtündéreset. És itt az ideje, hogy saját névjegykártyát csináltassak. Már meg is van az ötlet ;)

Tudom, hogy kicsit összecsapottnak tűnik a bejegyzés, de reggel van :-) majd napközben még pötyögök....

De addig is egy kérdés...

-Ti szívesen járnátok egy olyan virágboltba, ahol igazi kis nőies, "tündéri" környezet fogad benneteket, a pulton fogyasztásra kínált csokoládés-levendulás apró sütivel?

Puszi:

Joyo ^^

4 megjegyzés:

  1. Biztosan nem tetszene.

    Ja, de :) még szép, nagyon bájos ötlet! Imádnám! Lesz olyan bájos szökőkút is...?
    Viszont, hadd kérdezzek valamit. A virágbolt tekintetében a nőkre építesz ennek alapján... ezek szerint a férfiak már nem járnak virágboltba, hogy meglepjék otthon a Kedvest valami szépséggel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, dehogyisnem... járnak virágért. Attól még bejöhetnek szerintem, ha tündérkertet látnak. Ráadásul olyan "munkaruhát" szeretnék varratni, ami kimondottan nőies. Egy szép halcsontos fűzőt, amit blúzra felvehetek, és térdig érő, vagy éppen játékos aszimmetrikus színes szoknyákat. Mint például tulipán piros, kankalin sárga, vagy kis fodrosat pinkből, ami a rózsára vagy a fréziára emlékeztet.
      És igen, igazad van.... be kell majd szereznem, egy másik szökőkutat is, ami kicsit tündéri, de ne giccses.... mert túl lőni viszont nem szeretnék a célon. :)

      Törlés
    2. Szinte látom magam előtt a leírásod alapján a boltot, azért ugrott be egy szökőkút is... csudaszép lesz, és a ruha is nagyon egyedi... kár, hogy olyan messze vagy, mert megnézném :)
      A férfiakkal kapcsolatban pedig csak megnyugtató választ vártam, köszönöm :)

      Törlés
  2. Biztos vagyok benne, hogy téged is el fognak halmozni virágokkal a férfiak. Bár arról nem tudok nyilatkozni, hogy az ország azon részén milyenek a férfiak udvarlási szokásai. Itt Sopronban bőséggel készítek szép nagy csokrokat :-)

    Ami a boltot és a "munkaruhákat" illeti, teszek majd fel képeket a végeredményről, de akár a folyamatról is :-) Nőnap után beindulok. Arra talán már lesz anyagi fedezet rá :-)

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...