2013. szeptember 25., szerda

Újabb pozitív vonzások ^^

Sziasztok!

Jó hírek! A pozitív vonzások sorozata folytatódik. Nem csupán az autót vettük meg, és jövőhétre készen lesznek rajta a szerelni és újítani való dolgok, és a páromnak alakul a munka a Sógoroknál, de én is egyre inkább megtaláltam a helyemet a virágboltban. Egyre nagyobb és bonyolultabb megrendeléseket kapok, amiket sikeresen el is készítek. Mint például ezt:

Ez egy 24 szálas rózsacsokor volt házassági évfordulóra ^^ Nagyon élveztem...

Ez ugyan kisebb, de szintén házassági évfordulóra készült.

Ezt pedig az édesanyám készítette egy babaköszöntőre ;-)

A másik pozitív vonzás eredménye pedig az volna, hogy nem kell januárig várnom a horgolással. Találtam tanárt November közepétől :-) Illetve szinte magától jelentkezett. Ezen felbuzdulna közössen megálmodtuk a karácsonyi ajándékokat ;-)

Csak hárman kapnak a családból hímzett ajándékot. Anyu, Apu és Párom. A többiek horgolt holmit kapnak. Négyen kézmelegítő ujjatlan kesztyűt. Nagymamám virág alakú brosst, Lili barátnőm bögremelegítőt ;-) Nagyapám sötét színű mobil tokot, nagybátyám pedig egy üveg finom bort vagy pálinkát, amire télapó sapkát és sálat horgolunk. Leendő tanárom, Kati megnyugtatott, hogy a horgolás nem olyan bonyolult, ráadásul nekem van érzékem a kézimunkához és gyorsan is tanulok, úgyhogy mindenkinek időben el fog készülni az ajándék Addig is a három hímezni valót most hétvégén beszerzem és nekilátok, hogy Mindenszentek végére elkészüljek velük. Mivel nem túlzottan bonyolult munkáról van szó, így tudom, hogy képes vagyok rá, nem úgy, mint tavaly. ;-)

Legyen nagyon szép napotok! Hamarosan jelentkezem...

Puszi

Joyo ^^    

2 megjegyzés:

  1. Az a babazokni csokor...istenem de jó ötlet:)! Joyo, ha megbolondulok és férjhez megyek, biztos Ti fogjátok a csokrom csinálni:)!
    Sophie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie! Köszönöm a bókot édesanyám nevében is :-) Várom mikor "bolondulsz meg"! ;-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...