2014. február 5., szerda

A vonzás nem földi szabályokon alapul... nem kell ésszel érteni :-)


Mostanában ezt a zenét hallgatom, s valamiért újra és újra bebikázza az energiarendszeremet :-) Csupa-csupa jó dolog jut róla eszembe, olyan képsorok peregnek le a szemeim előtt, amik ha valóban megtörténnének, ugyan úgy meglöknék az energiaszintemet és valószínűleg háromszor képes volnék tőle körbefutni az Erzsébet kertet! Aki járt már ott, az tudja, hogy szép nagy alapterületről van szó ;-)

 Szóval... itt is csak a Titok című filmben kifejtett dolgokat tudom megnevezni. Az ember agya nem tud különbséget tenni aközött, hogy éppen valóságosan cselekszel, vagy csupán elképzeled. Ezért is kezded magadhoz vonzani a dolgokat. Nos... amikor ez a "dolog" megtörténik ismételten az életemben... szerintem egy darabig ne keressetek a világhálón! A hírekben annál inkább, mint ismeretlen repülő objektum, mert a sztratoszféra környékén fogok járni az energia mennyiségtől! 

Érzem és tudom, hogy minden a megfelelő úton halad. Ez a "tudás" nem ésszel mérhető. Pláne nem Józan Ésszel ;-) A biztos tudást megtanuljuk és földi, ember alkotta elveken, szabályokon alapszik! Azok ragaszkodnak hozzá, akik mindent meg akarnak érteni. Válaszokat akarnak, mégpedig MOST és AZONNAL. De mégis milyen válaszokat? Mikor és hogyan tudna megmagyarázni egy földi ember, aki szintén csak tanulni jött erre a földre, egy olyan dolgot, amire nem léteznek földi szabályok? Melyik rendszer, melyik jogszabály képes szabályozni a gondolatainkat? Azt, hogy milyen érzelmeink vannak. Hogy az adott pillanatban mi történik velünk, vagy, hogy mi vár ránk a következő utcában? Akármennyire is próbálja bemagyarázni a rendszer, hogy minden megmagyarázható... ez nem igaz. Te magad döntöd el, hogy mit választasz. De van, ami nem szorítható materiális keretek közé. Egyszerűen csak tudod. De ez a tudat nem az elme dolga. Ez inkább egy bizonyosság, egy nagyon, de nagyon erős érzés, hogy igen, ez meg fog velem történni. Ez még vár rám. Azt ugyan nem tudom, hogy a következő sarkon, vagy esetleg holnap, holnapután vagy félév múlva... de tudom, hogy megtörténik. Átjár egy furcsa, de jóleső izgatottság. Mint amikor valami közelgő esemény, mondjuk randevút vársz, vagy a szülinapodat. Minden sejtedben ott pulzál az a JÓ érzés. Mint, amikor a szeretőd keze a tested felett várakozik és te már pattanásig feszülsz tőle. 

  Tudom, hogy ez a bizonyosság megtörténik velem. Nem tudom mikor, nem tudom hogyan, de felléptem az első lépcsőfokra és lépésről-lépésre haladok rajta. Minden egyes napom olyan, mintha aznap estére randevúm lenne. Isteni érzés!!!

Vágytam egy albérlet lehetőségre és felmerült egy a közelünkbe. 

Egyszóval teremtek-teremtek-teremtek.... :-)

Puszi

Joyo ^^     

3 megjegyzés:

  1. Igen, igen! :) de ezért tenni is kell és teszel is érte :)
    és igen, most ezeket a bejegyzéseket jókor "szórod", mert egy kicsit mélyzuhanásban voltam a napokban, és most sokkal jobb! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök Cirnyó, hogy segítenek a pötyögéseim :-) Mindennek van értelme, s az írásaim így máris értelmet nyertek. Van, amikor csak írok és írok, s mikor végeztem és visszaolvasom, meglepődöm, hogy: "Jé! Ez bennem volt?"

      Remélem a későbbiekben is tudok segíteni...

      Puszi

      Törlés
  2. Engem töltenek mások sikerei, húzóerővel vannak rám. Szeretem amikor látom, hogy valaki tesz a boldogságáért és működik a dolog, mert az erőt ad nekem is, amikor kicsit elfáradok :) szóval, igen, a későbbiekben is tudsz segíteni, méghozzá így, hogy átadod a kis energiabombáidat :)

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...