2014. március 1., szombat

Készül a party.... :-)

Sziasztok!

A jó hír az, hogy egyre jobban és jobban vagyok. Kezdem magam mögött hagyni ezt a fránya hörghurutot! Még az ellenségemnek sem kívánom, még úgy sem, hogy én már harmadkézből a kifárasztott baktériumokat pusszantottam be harmadikként a családból. Egy hét  komoly lázzal és tüdőt rengető krákogással egybekötve.... brrrrr....!

A kicsit negatívabb hír, hogy ismét elakadtam a regénnyel. Legalábbis AZZAL a regénnyel. Néha félek ettől. Megcsap az ihlet fuvallata, írok, mint egy megszállott, alig lehet velem kommunikálni közben, múlnak az órák és szinte fel sem nézek a gép fölül.... aztán... mintha elvágták volna. Ezzel a témával kapcsolatban ismét semmi. Kiírtam magamból egyenlőre amit akartam. Maga és Balázs lefeküdtek egymással... ez kikívánkozott a lelkem mélyéről. De egyenlőre csend és levendula szag. Pihenő. Talán ismét történik valami és újra homlokon csókol a Múzsa. 

De addig is, egy egészen másik, régóta bennem pihenő történettel kapcsolatban rohantak meg a szavak. Elkezdtem írni. Alakul, ahogy alakul és írom majd amelyikkel kapcsolatban ihletem lesz. Remélem nem hagylak benneteket sokáig parlagon. Én sem szeretem ezt. Lassacskán be kellene fejeződnie ennek a sztorinak. De még csak sejtelmeim vannak arról, hogy miként "zárul" a történet. Mindenképpen happy enddel. De addig még el is kell jutni...
 Addig is, kérlek ne átkozzatok el és ne kövezzetek meg... köszi.. :-)

Más téma...
 Új hajszínnek hódítok. Aki ismerősöm a fészen, az már láthatta korábban is. Úgy döntöttem, hogy kicsit kiszőkülök. És igen, tetszik. Sőt, imádom! Azt hiszem ezt megtartom. Innen már csak szőkébb leszek, ahogy mindig felfrissíti a fodrászom. Igazából mindig is ki szerettem volna próbálni, hogy milyen szőkésnek lenni. :-) Néhány hónap múlva nyaralni megyünk, és a sós víz és a tengerparti napfény még inkább kiszőkít. Nagyon kíváncsi leszek :-)
    Remélem tetszik :-) Nekem nagyon bejön ;-)

Muszáj volt újítanom. Szerintem egy nőnek meg-meg kell újulnia, hogy jól érezze magát a bőrében. Nem azt mondom, hogy nem tudja magát elfogadni, úgy ahogyan Isten megteremtette, de ha kicsit változtatunk magunkon, az mindig új energiát ad :-) Ráadásul ezután a rémes betegség után, amikor a tükörbe nézve megrettentem saját magamtól, mert eléggé leamortizált, mindenképpen tenni szerettem volna valamit. 

Ma tartjuk édesanyám születésnapi meglepetés partyát. Leszünk néhányan, így biztosan nagyon meg fog lepődni, mikor apuval bejönnek az étterembe. Majd mutatok néhány képet. Tegnap volt ötven éves, igaz, hogy egyáltalán nem látszik rajta, de annyi lett. :-) Négy óra után elkezdjük Párommal összeszedni a kellékeket. A tortát, ami egy kétemeletes nagy szív formájú torta. A virágtálakat, a lufikat... fél hétig pedig bevárjuk a meghívottakat ;-) Mindenki lázban ég, és élvezem, ahogy mindenki titokban tartja előtte. Az összes akkumulátort feltöltöttem, amit csak találtam. Apa viszi a fényképező gépét, én is a sajátomat, nagyapám pedig kamerázni fog. Mindenképpen meg kell örökíteni anyám arcát mikor leesik neki, hogy mindez érte van. ;-) Majd mesélek. 

Addig is legyen nagyon szép hétvégétek. Élvezzétek a tavaszi nap első sugarait ;-) 

Puszi:

Joyo ^^

2 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jo lett a hajad szine! SilverMoon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm SilverMoon :-) Nekem is nagyon tetszik :-) Szerintem megtartom. A továbbiakban csak még jobban kiszőkülök. A többi majd kiderül :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...