2015. november 27., péntek

Már egy hete így csinálom

Sziasztok!

Szerencsére még ma is jól tartottam a 69 kg-ot :) A reggelim két alma volt felszeletelve és fahéjjal megszórva. Eléggé nyűgösnek és lassúnak éreztem magam. Arra gondoltam nagyban befolyásolhat, hogy alig van bennem kalória, ráadásul kint az utcán szürkeség és hideg volt. Ittam egy gyömbérdarabokkal
megbolondított Milford gyümölcs teát, de attól sem lett jobb. Anyámmal elkészítettük a megrendeléseket, kiszolgáltunk, közben alkottuk az adventi koszorúkat. Tevékeny nap volt, de valahogy még mindig lapos voltam. Valahogy úgy éreztem, hogy büntetem magam, megtagadok magamtól olyan dolgokat, amikre szükségem volna. Így átsétáltam a pékségbe és vettem egy muffint némi kis sütivel, hogy megjutalmazzam magam az eddigi sikerekért. Nem vittem túlzásba.

Délután kettő körül sült zöldségeket ettem, ami nagyon jól esett, bár rá fél órával azért csipegettem kicsit abból a sütikéből, így jobban lettem. De azt is csak négy óráig hellyel-közzel. Plusz egy kávét kevés mézzel és némi fahéjjal. 

Este bevásároltam holnapra. Vettem kókusz tejet, mert már fogyóban van. Frosta féle thai és karibi zöldség keveréket. És némi fagyasztott tőkehalat, hogy ahhoz is hozzá jusson a szervezetünk.

Estére elkészítettem a thai zöldséget, ami nagyon finomnak bizonyult, így valószínű, hogy ezekből a keverékekből be fogok spájzolni. Ebédre amúgy is salátát vagy párolt zöldséget ehetek, ez pedig legalább meleg és változatos :) És mindemellé főztem négy darab tojást. Azt kell mondanom, hogy jól
is laktam vele. Lassacskán be fog rögzülni a dolog. Azt mondják 21 nap, azaz három hét szükséges ahhoz, hogy valamire rászoktassuk magunkat.
 
Lassan akarok haladni, különben a szervezetem és a furcsa természetem megmakacsolja magát. Vannak terveim. Inkább nem írom le mindet előre, mert utána csak megbánom, ha még sem tudtam teljesíteni, vagy esetleg feladtam, vagy, ami még rosszabb... lusta voltam véghezvinni. Inkább akkor írok róla, ha már elvégeztem vagy szokásommá vált. 

Arra azonban ráébredtem, hogy ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben, vissza kell térnem azokhoz a dolgaimhoz, amiktől régebben jól éreztem magam. Az írás, az olvasás, a természetjárás, a jóga, a meditálás, a tánc, legfőképpen indiai zenére. Abban biztos vagyok, hogy valamelyik előző életemben keleti táncosnő voltam, mert nem bírom ki, hogy ösztönösen ne mozogjak ezekre a zenékre :) 

A többi dolog pedig jön magától :)

Puszi

Joyo     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Útkeresés....

Sziasztok! Újra itt. Gondolkodva, elemezgetve, óvatosan lépdelve egy új úton, amely még ismeretlen és a teljes sötétség borítja. Lehe...