2014. március 31., hétfő

Jó útra tértem!

Sziasztok!

Úgy tűnik, hogy jó útra tértem... ennek legékesebb bizonyítéka az egész testemet uraló izomláz! Jelen pillanatban két eszköznek köszönhető. A kerékpáromnak, és az anyám által beszerzett OTO Chili kockahas gépnek! Három napja chilizek és el kell ismernem, hogy ez bizony valóban a hasizmaim minden részét megmozgatják, ugyanis a korábbi gyakorlatoknak izomlázam csak a felső érában volt, most azonban MINDENHOL! Áhhhh! nagyon jó, csak ajánlani tudom. Ma reggel is húzok 40-50-et a boltban mielőtt dolgozni megyek... ;-)
Csatlakoztam a Facebookon is az OTO Chili kockásító csapatához, és készítettem egy "előtte" fotót. Igaz, hogy nagy valószínűséggel előnytelenre sikeredett egyedül, telefonnal este, mert az egyik szervező azt javasolta, hogy szabaduljak meg 8 KILÓTÓL (!) és előbújnak a kockáim. Nos, véleményem szerint a 180 centis magassághoz a 68 kiló egyenlőre nem sok, bár centiben még nem mértem körbe magam, hogy miről indulok. De hamarosan pótolom. Egyszóval egyetérthetünk, hogy a legtöbb magunk által készített kép hizlal! :-D 


Ami a kerékpárt illeti... tegnap, azaz Vasárnap kihasználtuk a napfényes időt és túrázni indultunk. Nos, én mindig is úgy voltam vele, hogy az év legelső biciklitúrája, edzetlenül legyen lájtos, mondjuk eltekerünk az Erzsébet kertbe, a KRESZ parkba, fagyizunk egyet a Lővér körúton... stb. Apám véleménye általában más... az első út általában a Fertő tóig vezet és vissza.... ami azért edzetlenül, erdőn keresztül eléggé húzós! Főként visszafele. El lehet képzelni, ha Soprontól majdnem végig csak lefelé gurulunk! Na mindegy, ezúttal nem a tóig mentünk. Eltekertünk Ágfalvára a barátokhoz, onnan pedig egy javaslatra neki indultunk a határnak, ami onnan egy köpésre van és áttekertünk a sógorokhoz Schattendorfba. Na jó... nem kevés volt az emelkedő, a tüdőm alaposan edződött a négyhetes hörgőhurut megpróbáltatásai után, égtek a comb és farizmaim, nem kíméltem sem istent se embert a morgásom során... de legalább kárpótolt a szép táj!

Igaz, hogy mire visszaértünk a városba a sajgó hátsófelem erősen gondolkodóba ejtett, hogy le kellene szállnom és tolnom a drótparipát a házig! De eltekertem egészen a kapuig. Igaz, hogy utána menni alig bírtam menni és még mindig sziszegek ha leülök. 

Egy mondatban; Éljen az egészséges életmód a sok ülés és lustálkodás után! 

Végre jó idő van!

Szép, napsütéses és mosolygós Hétfő reggelt kívánok!

Joyo ^^

4 megjegyzés:

  1. Igen, azt a 8 kilós beszólást én is láttam és mosolyogtam egy jót :)
    sok sikert az új géphez :) én most hulahoppkarikázok és az is nagyon tutiii :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Boldog gyermekkorom :-) Imádtam, és az ugrálókötelet is :-)

      Látod Cirnyó.... nem szabad egy vagy két kép alapján ítélni ;-)

      Törlés
    2. én is imádtam, mai napig is imádom és nagyon hatékonynak tartom...
      én látom és tudom is... de sokan nem... :)

      Törlés
    3. Valakit meg kell kérnem, hogy egy "normális" fotót készítsen a formálódó hasizmomról. Az a szerencse, hogy az ember izomzata emlékszik. És nekem már volt kocka hasam :-) Bárki-bármit mond, nekem tetszik. Na jó, amivel Réka büszkélkedhet... az már nekem is erős. :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...