2012. március 27., kedd

Készülődünk az esküvőre... és temetésekre... munka az van bőven!

Kedves Olvasóm!

A foghúzás óta ez volt az első éjszaka, amit végig tudtam aludni anélkül, hogy forgolódtam volna a fájdalomtól. Isteni érzés volt! Bár már nem akarom a fejemet verni a falba a fájdalomtól, de azért néha még el tudnám sírni magam. Miért fáj még mindig? Normális, hogy foghúzás után még ennyire érzékeny? Nyilván. Elvégre kiszedték belőlem egy részem, ami csonthoz kapcsolódott. Ennyi! Meg is van a magyarázat.

Némi öröm az ürömben... Zsolti mától egy hónapot dolgozik egy gumi szervizben. Igaz, hogy csak egy hónapról van szó, de az is pénz :-) És kaptunk egy hónap haladékot :-)

Sok mindenről most valóban nem tudok írni. Én is gondolkodom egy főzős blogon, de mivel még mindig nem tudok bejelentkezni otthonról a kezelőpultba, így nem sok értelmét látom. Inkább nem aprózom szét magam. Ugyan ebbe a blogba leírom a konyhakalandjaimat is. 
Még az esküvő előtt sütni szeretnék. Jobb ha Szombaton van nálunk némi tápláló szénhidrát, mert rengeteg dolgunk lesz az esküvői díszekkel, ráadásul úgy néz ki, hogy lesz még 6 vagy 7 koszorúnk is. Egyszóval, szerintem örülni fogunk, ha délután négy órakor lyuk van a hátsónkon! És nem alszunk el állva/ülve a szertartás alatt :-)

Elvileg holnap kozmetikushoz kellene mennem. Le kellene tépetnem a szőrt a lábamról és egyéb helyekről. Oké, hogy fekete vékony harisnya lesz rajtam... de a tudat... az azért üt :-)

Legyen szép napotok!

Joyo 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...