2013. március 27., szerda

Újra betegen, de reménnyel telve...

Sziasztok!

A vizsgákról még semmi hír, de nagyon is bizakodó vagyok :-)

Két dologról szeretnék említést tenni...

Az egyik az, hogy ráébredtem, ha eláll a havazás, és sütni kezd a Nap, valamint látok valamennyit a kék égből... nos, már kevésbé van tömeggyilkos hangulatom, amit erősen az váltott ki, hogy az eddig leélt 26 évem alatt csak egyszer emlékszem arra, hogy hóba tojt a Nyuszi! Mégpedig eddigi életem derekán, 13 évesen. Kétségbe is voltam esve! "-Márciusban havazás?!"

De egyenlőre úgy néz ki, s még a köpönyeg.hu is azt bizonygatja, hogy ma már kezdődik a felmelegedés! (Holle anyót kötözze már meg valaki, hogy igazuk legyen!) Húsvétra pedig a hőmérséklet felcsatornázza magát 13-14 fokra is! Allé hopp!

A másik, amiről pötyögni szerettem volna így a reggeli órákban, az bizony az, hogy a rossz időjárásnak köszönhetően újra beteg vagyok. Semmi komoly, ez valóban megfázás. Csak elképesztően fáj a torkom, fújom az orrom és csúnyán köhögök! -Nesze neked havazás Március végén!!!!

Így érthető, hogy nekem nem csupán azért van elegem belőle, mert havat kell lapátolni és mert régi szokás szerint jó elégedetlenkedni valamiért! Szimplán meguntam már, hogy az elmúlt másfél hónapban már harmadszor vagyok beteg!

Anyám szerint azért súlyt  a Sors, mert türelmet kell tanulnom! Emellett mást nem is nagyon lehet!
Na mindegy. Alázatosan tűröm, eszem a vitaminokat, ezüst kolloid cseppet, Ehinácia cseppet... és a többi... és a többi...

Talán mire újra +10 fok fölött leszünk, már meggyógyulok :-)

Szép, hóolvadással járó napot kívánok!

Joyo ^^ 

2 megjegyzés:

  1. Én mondom, a pálinka a megoldás a betegségre:o)! Iszol rendesen te lány :D?
    Én is uuuuuuutáloooooooooooooom a havat...! Nagyon remélem, hogy jövő héten már jó idő lesz! Szeretném már az új tavaszi ruháimat felavatni :P!
    Kitartás! És jobbulást;)
    Sophie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony mondom néked... volt kalapkúra ötven fokos ágyas házi pálinkával... :-)

      De ezen esetben nem sokat segített...

      A grépfrút csepp annál többet.

      Köszönöm, már sokkal jobban vagyok ;-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...