2015. január 12., hétfő

Akkor kezdjük! EZ AZ A HÉTFŐ!

Sziasztok!

Ismét itt vagyok egy pihentető, lazító wellness hétvége után. Úgy érzem felkészültem az előttem álló évre. A mai naptól kezdődik az edzés is. Igaz, hogy még csupán itt a boltban, de valamikor el kell kezdeni, és én megígértem magamnak, hogy ez lesz AZ A HÉTFŐ! A szokásos gyakorlatokat elvégzem a raktár helyiségben, mint amiket otthon szoktam, természetesen a hasazást leszámítva :-)
  A sorozatszámokat még nem lőttem be. Elkezdem, és meglátjuk mennyivel megy. Tízzel, hússzal, harminccal.... majd kialakul.

  A wellness-en, ahogy írtam korábban, elkezdtem a méregtelenítést. Reggelinél kerültem a pékárukat, elég sokat úsztam, és rendszeresen látogattam a finn, infraszaunát, és beültem a gőzfürdőbe is. Meg is tette a hatását ez a négy nap. Az arcom szépen kitisztult, a bőröm felpuhult, és kellemes matt fényt kapott. Azt hiszem elég sok méreganyagot kiizzadhattam. El kell ismernem, nagyon, de nagyon jól esett a szervezetemnek. 
  Neki kellene kezdenünk Nono barátnőmmel, és valóban eljárogatni, legalább kéthetente egyszer valamelyik itthoni szálló wellness részlegébe szaunázni és gőzölni :-)  Korábban már utána nézett, és egyenlőre a Fagus nyert. 


  Ami az étkezést illeti... nos, így ez után a négy nap után rá sem mertem állni a mérlegre. Valahogy semmi kedvem szembesülni az esetleges gyarapodással. Párom ugyan örömmel újságolta, hogy végre két kilót hízott (ennek csak a férfiak tudnak örülni!), nekem is hasonló meglátásom van. Korábban 70 kiló volt a súlyom, így az ünnepi időszak után. Talán még is csak rá kellene vennem magam a dologra. Jobb szembenézni a valósággal és ahhoz mérni a hetente elért eredményeket. Nem is beszélve arról, hogy újra le kell mérnem magam centiméterre is. És ezzel a nappal, 2015. 01. 12-vel el is indult az edzés. HAJRÁ!


  Jelenleg bőven van is rá időm, hiszen munka egyenlőre nem sok van. A mai nap még szinte kong a virágbolt, ma hoznak árút a szüleim. Nagynénémtől van valamennyi megrendelésem varrásra, ami a következő időszakban meg is gyarapszik. Náluk Márciustól indul be a szezon. Érzem és tudom, hogy Februárban ennél jóval több és több fajta megrendelésem is lesz tőlük :-) Már nagyon várom. Nagyon szeretek nekik dolgozni. Szeretek alkotni ;-)
  Mint itt a virágboltban is. Holnap cserepeseket árazok, elrendezem őket, díszítek, csomagolok, kirakatot rendezek. A vágott virágot kezelem vissza és rakom vízbe. Hangolom magam a Tavaszra. Mert bizony az is megállíthatatlanul közeleg. Biztosan lesz még hószállingózás, mínusz és hóvihar, de a lelkünkben már vágyunk a melegre és a színekre, főként, ha ilyen szépen süt odakint a Nap!
 
Ami az esküvői előkészületeteket illeti... igyekszem felvenni a pappal a kapcsolatot, mert korábban erre kért.  És a héten bemegyünk a Városházára jegyzőkönyveztetni, hiszen Párom csak ebben a hónapban ér rá hétköznap. Vasárnap szeretnék elmenni a következő esküvő kiállításra, amit Bükfürdőn szerveznek meg a Hotel Caramellben. Remélem rá tudom venni az uramat, hiszen még egy jó cukrászt is fel kell kutatnunk, aki meg tudja valósítani a magyaros  torta elképelésünket. Voltam már pár helyen, de sehol sem tudták vállalni... próba szerencse.

Most viszont megyek varrni. Még jelentkezem! 

Puszi:

Joyo    

2 megjegyzés:

  1. Mindent elolvasok, csak nagyon nem tudok hozzászólni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy elolvasod. Nem is kötelező mindenhez hozzászólnod :-) Ezek most amúgy sem amolyan lélekboncolgatós bejegyzések :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...