2012. március 16., péntek

ELÉG VOLT!!!!

Azt hittem jobb lesz, de úgy néz ki, hogy ismételten a padlón vagyok! Se nem lelkileg, se nem idegileg, se nem fizikailag nem bírom azt a nyomást, ami rám nehezedik, miközben próbálok boldogulni a családom és párom között húzódó kétéves "harcban", amit a munka és a pénz miatt vívnak. Tudom, hogy mindenkit a jó szándék vezérel. De lassan kikészítenek ezzel a sok "jó szándékkal"! Nem tudom kinek van igaza. Egyszerűen csak.... néha elmenekülnék egy lakatlan szigetre, vagy egy másik városba kikapcsolt mobiltelefonnal, hogy kipihenjem és összeszedjem magam! Attól a nyomástól, hogy mindenki nekem mondja a magáét, mindenki problémáját és helyzetét átlátom és átérzem, már fizikailag fáj a hátam, szorít a mellem és nyilallgat a gyomorszájam. El akarom kerülni, hogy bárminemű betegségem legyen. Egyenlőre "megúsztam" az ideggyengeséggel, ami 7 éves korom óta megvan! Annak is megvan a maga szomorú története, de hagyjuk. Jelenleg nem ez a lényeg. Sokkal fontosabb, hogy mindenki megértse, a másik életébe semmilyen szinten nem szólhat bele. Csak tanácsot adhat, de azt sem kéretlenül!!! 
 
Világgá kiáltanám, hogy ELÉG VOLT!!!! Törni-zúzni akarok! Bármit, leszarom mit, de falhoz, padlóhoz vágnám, csak, hogy azt a tömérdek keserűséget, fájdalmat és bennem megrekedt pánikot levezessem!!! De nem tehetek ezek szerint semmit, mert biztos vagyok benne, hogy én innám meg a levét így, vagy úgy. De akkor is ez lesz az eredmény, ha semmit sem cselekszem, csak ülök, mint a tök! 

El kell fogadni, hogy vannak nálunk szerencsésebb helyzetű emberek, akiknek könnyebben összejön az osztrák munka lehetőség! Nekem is ott van novembertől, de a páromnak nyelvtudás függő, hogy mikor mehet. 

Senki sem mondta, hogy nehéz lesz az élet, amikor már éppen készültünk megszületni! Ha tudtuk volna, többen visszafordulunk. 

Elég volt, mindig én szívok! Amikor már úgy érezném, hogy nagyjából egyenesbe jöttek a dolgok, akkor is beüt valami! Valami biztos!

Páromnak reggel néztünk a Hírsztárban három ideiglenes állást is. Kettő osztrák, egy hazai. Megkértem, hogy amennyiben egyenlőre még a saját nyelvtudásában nem bízik, akkor kérje meg nyelvtanárát, hogy hívja fel a kapcsolattartót Ő, hogy biztosan mindent meg tudjanak beszélni. Mindenben meg kell kapaszkodni, és nem lehet kifogásokat keresni állandóan! Már nem vagyunk abban a helyzetben, hogy finnyásak legyünk, hogy válogassunk. Ami van, és nagyjából megfelel addig a célnak, el KELL vállalni! 

Én is keresek arra a hátralévő 5 hónapra valami kisegítő munkát, mert semmi kedvem a szüleim nyakán élősködni! Nekem sem esik valami jól. Ez van. Elküldtem az önéletrajzom egy-két helyre. Meglátjuk honnan jeleznek vissza, és a valóságban mit takarnak az álláshirdetés sora. Mert a mai világban semmi sem az, aminek látszik.

Elnézést, ha túlzottan lehúzó energiákat árasztana ez a bejegyzés, de máshol már nem tudom kiadni magamból "büntetlenül".

Joyo   

5 megjegyzés:

  1. Szia Joyo,
    uj nevem lett a goodwine helyett.Nekem bejott hogy kimentem a pusztaba es orditottam ameddig jolesett,meg bogtem is.Hatha neked is.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia SilverMoon. Nekem jobban is tetszik ;-)
    Igen, van benne valami. Én másfél napja bőgök. Ez van, előbb vagy utóbb helyre fognak jönni a dolgok. Mindig így megy. De most valahogy olyan erősek az energiák, hogy nehezen bírom el. Alig aludtam tőlük. Valami nagyon készülődik...

    VálaszTörlés
  3. Még sosem csináltam azelőtt ilyen "pusztába ordítós"t,de akkor nagyon hatásos volt.Éreztem hogy ki kell küldenem magamból. Neked is találnod kellene valami levezetést,ha kell vegyél valami "óccsó" tescos étkészletet és vágd földhöz.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem valóban nem ártana valami levezetés, és lehetőség szerint semmi károsító ne legyen benne (ergo sem drog, sem alkohol!!! sem pedig gyógyszer!) Arra is gondoltam, hogy kihasználom a lakhelyem adottságait, és elmegyek futni hátul a rétre és a víztározóhoz. Régebben futottam terepen. Akkoriban jólesett, bár annak a fogyás volt a célja. Ez dühlevezetés lesz... Köszönöm a tippeket SilverMoon :-) Te mindig jókat mondasz...

    VálaszTörlés
  5. Én nem tudok jó tippeket adni, csak annyit kívánok: Kitartás! Fiatal korom ellenére átérzem milyen ez a kilátástalanság! :(

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...