2012. március 12., hétfő

Az első

Köszöntelek Olvasó!

Bemutatkoznék, a nevem Joyo és jelenleg 25 éves vagyok. Korábban máshol már blogoltam, mintegy öt éven keresztül, de a nemrég megtörtént fazonírozás miatt teljesen idegenné vált számomra a korábbi blog felület, s képtelen voltam írni. Nem ment. Nem tartom magam túlzottan konzervatív embernek, de vannak olyan dolgok, amik ha egyszer beváltak, akkor minek változtatni rajtuk? Így hát.... egy kedves ismerősöm javaslatára most ezzel a felülettel ismerkedem és barátkozom. Reménykedem benne, hogy szoros barátságot kötünk, ugyanis grafomán alkat vagyok, és sokáig nem bírom ki írás nélkül! A puding próbája az evés! Na lássuk...

Amit érdemes rólam tudni, ha esetleg arra kapnál valamiféle sugallatot, hogy érdemes volna olvasni a pötyögéseket;
 Jelenleg két munka közötti állapotban tengődöm, és, hogy ne öljön meg a semmittevés, a családi virágüzletben segédkezem. 
 Novembertől egy állás vár kint Ausztriában, addig pedig az angol mellett a német nyelvtudásomon kell csiszolnom.
  Az Ikrek jegyében születtem, így a környezetemnek igazat adva, valóban kettős személyiségem van, ami nyilvánvalóan a bejegyzéseken is látszódni fog! Előre is elnézést.... :-)
  Kissebbségi komplexusokkal küzdöm, főként a nálam alacsonyabb (úgymond normál méretű, értsd 180 centiméter alatti) nőkkel szemben, akik mindig márkákat hordanak, és sokkal jobban tudják kezelni és kifejezésre juttatni a nőiességüket, mint én. (Röviden hívhatnánk plázacicáknak őket, de nem akarok általánosítani és haragosokat szerezni mindjárt az első bejegyzéssel!)
  Akár azt is mondhatnánk, hogy éppen azt tanulom, miként bánjak a nőiességemmel anélkül, hogy bezárkóznék, vagy zavarba jönnék, ha megbámulnak, vagy bókolnak! Komoly meló lesz, de szerencsére több segítőm is van hozzá! Később őket is bemutatom, mert állandó szereplők lesznek :-)
  Három és fél éve boldog párkapcsolatban élek. Szépen építgetjük az közös életünket. Párom is két munka között, parkolópályán van. Áprilistól indul be a munka a sógoroknál.

Igazából egyenlőre ennyit szerettem volna bemutatkozás gyanánt. Remélem valakinek szimpatikus voltam. ;-)

Szép napot kívánok!

Joyo

2 megjegyzés:

  1. Nem is tudtam hogy ilyen magas vagy!:) Én is 177 vagyok, szóval ezek szerint kisebb :$:D

    VálaszTörlés
  2. Ugyan! Te nem irritálsz. A legtöbb barátnőm nálam jóval alacsonyabb növésű. DE van az a típusú hölgy, akitől az összes szőr feláll rajtam :-)

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...