2012. június 23., szombat

Szülinapi beszámoló és képek

Kedves Barátaim! :-)

Azt elmondhatom, hogy a születésnapom nagyon jól sikeredet. Csak a nagybátyám hiányzott a vacsoráról. Nem tudta elcserélni a műszakját. Délutántól hajnalig dolgozott :-( Majd pótoljuk.

Fél hétkor a Fehér Rózsában vacsoráztunk, heten, akár  "gonoszok" ;-) Finom volt az étel, kedves a kiszolgálás és nagyon jó a hangulat. Három lufi várt rám a székemre kötözve. :) Megható volt.
 Jókat beszélgettünk, ettünk, ittunk, fotózkodtuk. :-) Vacsora után málnás sacher torta várt rám gyertyával és tűzijátékkal. Kaptam három gyönyörű csokrot, és néhány ajándékot :-)  
 Csupa-csupa piros vett körül. Én is abban voltam. Még a körmömön lévő új festés is ferrari piros volt ;-) 

A párom vacsora után táncolni vitt a kerthelyiségbe. Nagyon romantikus volt :-)

Igaz, valóban létezik az inga-effektus. Ne részletezem. Talán jobb a békesség, a páromnak és a legjobb barátnőmnek, Erikának elmondom mi bánt, de félek, ha újra pötyögni kezdenék, megint balhé volna belőle. Egyezzünk ki annyiban, hogy a készülő könyv hamarosan folytatódni fog, mert sikerült olyan dolgot átélnem, ami új inspirációt adott Izabella alakjához. Azt hiszem most már menni fog Meg nem köszönöm személyesen. De lehet, hogy ez kellett hozzá, hogy átlendüljek a rövid kis válságon :-)

  Most Erikát várom. Készülünk a grill partynkra. Ezt a barátoknak szerveztem. Szülinap buli a barátokkal :-)
Öt órától kezdjük, de néhány dolgot még meg kell venni. Például a faszenet és a kenyeret. A két féle hús tegnap este óta pácolódik a hűtőben. Remélem jól fog sikerülni. Még soha nem szerveztem sütögetést. Pláne nem úgy, hogy én sütök :-) Elvileg az időjárás jó lesz :-) Szorítsatok.

Most búcsúzom, hogy készülődni tudjak.

Néhány kép a vacsoráról :-)

       



2 megjegyzés:

  1. Nagyon boldog szülinapot Joyo :)! Remélem a grill party jól fog sikerülni:)!

    Sophie

    VálaszTörlés
  2. Szia Sophie! Nagyon szépen köszönöm! A buli nagyon jól sikeredett :-)

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...