2013. február 16., szombat

Végre jó hírek

Sziasztok!

Néhány jó hírt szeretnék közölni, és emellett vagy inkább az egyikkel kapcsolatban közvélemény kutatást végzek :-)

Kezdem...

Májustól biztosan lesz fix jövedelmem. No nem kell elszállni, édesapám végül eljutott addig a tervezésben és kivitelezésben, hogy májustól alkalmaz fix fizetésért. Ez nem egy kiugró dolog, de egyéb más kiegészítő keresettel kimondottan jól élhetek :-) A másik, hogy ennek köszönhetően össze is tudunk bútorozni Párommal a magunk kis vackában, még ha az egyenlőre albérlet is. Letettem a nagy esküt, hogy a tavasz utolsó hónapjától a közös életünk végre sínre kerül. Azaz; összekötözünk, biztos munkahelye van mind a kettőnknek olyan fizetéssel, hogy fenntartsuk magunkat. Ráadásul ő is elvégzi azt a tanfolyamot, ami több adut ad a kezébe a kinti boldogulással kapcsolatban. Azt hiszem végre a szerencse és siker útjára léptünk!  A lényeg, hogy látjuk a fényt az alagút végén... és nem dudál!!! ^^

A másik; lehetőséget kaptam, hogy a könyveim nyomtatásba kerüljenek, szép, szerkesztett puha fedeles borításban. És itt ugrik a majom a vízbe! Van olyan közöttetek, aki szívesen olvasná nyomtatott és kötött formában, mint "normális" könyvet? Azért, mert amennyiben igen, annyi darabot rendelek meg :-) Oldalra kiteszem a véleménynyílványáshoz szükséges panelt, de a kommentárt is szívesen fogadom :-)

Természetesen a hétvégén itt az új fejezet. Bevallom, olyan témánál tartok, ahol egy kicsit elakadtam. Érdeklődnék, hogy szerintetek Sophie és Silver Moon, akik rendszeresen véleményt nyilvánítotok és segítetek is mindezzel, mi volna a helyes lépés. Magda azon töpreng, hogy vajon lefeküdjön-e Krisztiánnal mielőtt a férfi egy évre elutazik Németországba. Az én véleményem a következő: Ad1; ha megteszik, igaz, hogy nincs zsákbamacska, és mind a ketten tudják, hogy mire számíthatnak, ha letelik az esztendő. Ugyanakkor a további terveim miatt még akár kurvának is bélyegezhetik szegényt. Ad2; Ha nem teszik meg, akkor is van mire várniuk az alatt az egy év alatt, ugyan akkor el is sikkadhatnak az érzelmek tizenkét hónap alatt. Ám, ha mégsem, akkor viszont az első találkozásnál egymásnak eshetnek.

Mi a vélemény?  Jó volna tudni, kicsit ötletelni, talán kibillentene a holtpontról :-) És ne feledjetek szavazni :-) Tavasz végén kezdődik a nyomtatás :-)

Ráadásul újból lendületben vagyok ami a sportot illeti. Ugyan a zsákot nem mertem komolyabban megütni, mert a jobb csuklóm az időjárási frontok miatt sajog, de a hasprés, kitörés és farizomgyakorlatok mennek. Jövő héten el is szeretném kezdeni a napfürdőzést, igaz, hogy egyenlőre még csupán mesterségesen. De a lényeg, hogy segít a boldogsághormon, az endorfin termelésében. És nem leszek olyan hulla fehér :-)

Nagyon szép napot kívánok nektek!

Joyo

6 megjegyzés:

  1. Még szép, hogy szeretném szép kötésben a könyved :)!
    A történethez pedig annyit, hogy szerintem ne feküdjön le Magda Krisztiánnal! Az az egy év megmutatja, milyen erős lesz a szerelmük :)!
    A munkához meg gratula :)!

    Sophie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Sophie! :-) Ezzel most nagyon boldoggá tettél :-) Még ma publikálok :-P Remélem tetszeni fog a folytatás... Én is valahogy így gondoltam, örülök, hogy más is így érzi.

      A munkával kapcsolatban is lesz néhány írásom. És valahol már fogalmazódik bennem egy új történet, de előtte ezt mindenképpen szeretném befejezni ^^

      Majd akkor írok róla... Május végén...

      Törlés
  2. Szerintem meg igen, nem mehet el úgy, hogy ne legyen semmi.:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint az állás 1:1. De Silver Moon... nem muszáj pont szexnek történnie, igaz? :- ) Csak, hogy elérjük, hogy annyira vágyjanak egymásra. És talán az olvasók is kiéleződnek rá, hogy történjen már végre meg közöttük, hiszen csak a vak nem látja, hogy ők összetartoznak! Természetesen még jó néhány fordulat és kalamajka után... ;-)

      Törlés
  3. A te regényed Joyo, rád bízzuk! :) Az eddigiek alapján, Magda kizárt hogy kibírná hogy ne kóstolja meg Krisztiánt.Hihi...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos... ez igaz. Valahogy csak megkóstolja... :-) Majd valami érdekes dolgot kitalálok, hogy megvesszetek azért, hogy végre folytatódjon :-P De ne aggódjatok, sok fordulat van még a tarsolyomban :-)

      Törlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...