2012. április 23., hétfő

Még nem gyógyultam meg teljesen

Tudom, hogy egy kicsit eltűntem a térképről, de engem is utolért a torokfájós-köhögős-orrfolyós kórság, némi lázzal megfűszerezve, csak, hogy ne unatkozzam. És ugyebár, mivel otthon még mindig nem tudok bejelentkezni, így elmaradt a gépelés és blogfejlesztés. Nem mintha annyi eget verően érdekes dolog történt volna. 
Az egyik lényeg, hogy múlt Szerdán megérkezett a kártya. most ismerkedünk. A másik, hogy Vasárnap végre tovább írtam a könyvet. Szépen haladok. hamarosan jó volna összehozni a következő könyv-klubot Erikával. Kíváncsi leszek a véleményére. Ugyanis az egyik "fő gonosz férfiú" nagyon csúnyán megalázta a főhősnőt. na persze, mert hagyta magát. Ej lányok, ezt nem szabad. A volt pasinak a neve kuss! Ezt már megtanultam. Csak különböző példákon keresztül érdemes bemutatni a nőtársaknak. De erről majd máskor. Mondjuk amikor már látom a történet végét...

 Újabb elhatározáson kaptam magam. Mégpedig azon, hogy zselés körömlakk festést tervezek magamnak. Nem, nem műkörmöket. Szimpla zselés körömlakkal való festést, amit egy szakember végez. Még ugyan nem hívtam fel az illetőt, pedig a talpmasszőrömtől kaptam névjegykártyát. Nem félek, csak még nem tudom, hogy milyen lesz a "beosztásom" a héten. hamarosan itt a ballagás és az Anyák-napja időszaka. Ismételten munka látástól-mikulásig. 

Ha esetleg valaki már kipróbálta ezt a fajta körömfestést, megosztaná velem a tapasztalatait? Nagyon szépen köszönöm előre is :-)

Szeretettel:

Joyo 

3 megjegyzés:

  1. nekem fura lennél ezzel,inkább el tudlak képzelni egy indiai natúr koromlakkal meg néhány henna csíkkal az ujjadon...az indiai nagyon jól áll neked kiemeli a különleges nőiességedet!:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Silver Moon :-) Egészen elpirultam. A henna nekem is nagyon tetszik. Azt is szándékomban áll kipróbálni egyszer. Várom már a jó időt, hogy újra keleti ruhákat húzzak.
    Csak azt nem tudom, hogy milyen az az indiai natúr körömlakk :-)

    VálaszTörlés
  3. Oké hulyén fogalmaztam...:D olyan natur szinu koromlakk barna és voros arnyalatai amit az indiaiak novenyi festékekkel érnek el. Csak rovidebb volt ugy irni :))

    VálaszTörlés

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...